Pravno odricanje od odgovornosti

Dobrodošli na našu internetsku stranicu!

Internetska stranica www.pago.it je u vlasništvu tvrtke Eckes-Granini Austria GmbH. Pristupanjem ovoj stranici prihvaćate, bez ograničenja i rezervacija, važeće zakonske odredbe i dolje navedene uvjete.

Izmijenjeno i dopunjeno dana 01.04.2021.

 

 1. Urednik internetske stranice
  ECKES GRANINI Austria GmbH, Pummerinfeld 1 b, A-4490 St. Florian, Austrija Telefon: +43 7224 418 88, Faks: +43 7224 418 88-180, E-pošta: info-ega@eckes-granini.com
  BROJ U TRGOVAČKOM REGISTRU: FN 204357 A
  PDV BROJ.: ATU52036005
   
 2. Direktor publikacije internetske stranice
  Jorgen Micheli, EGA
   
 3. Hosting stranice
  T-Systems Multimedia Solutions GmbH
  Application Management & Cloud Services
  Postfach 10 02 24
  D-01072 Dresden

  Adacor Hosting GmbH
  Emmastrasse 70a
  D-45130 Essen
   
 4. Sadržaj stranice
  EGA ulaže sve napore kako bi osigurala točnost i ažuriranje podataka objavljenih na internetskoj stranici i zadržava pravo ispravljanja sadržaja u bilo kojem trenutku i bez najave. Međutim, EGA ne može jamčiti točnost, cjelovitost, istinitost ili neizmjenjivanje od strane treće strane. Nadalje, EGA ne prihvaća nikakvu (izravnu ili neizravnu) odgovornost za bilo kakve pogreške ili propuste u sadržaju ovih stranica ili za upotrebu od bilo čije strane.
   
 5. Poveznice na druge stranice
  EGA može na svojoj internetskoj stranici pružiti poveznice na internetske stranice drugih tvrtki, društvenih mreža ili internetskih stranica partnera ili trećih strana koje nisu obuhvaćene ovom pravnom izjavom o odricanju odgovornosti. Te su poveznice uspostavljene u dogovoru s dotičnim internetskim stranicama u vrijeme kada je EGA to možda smatrala prikladnim s obzirom na sadržaj i usluge tih internetskih stranica.
  EGA se ne može smatrati odgovornom za sadržaj ovih internetskih stranica i njihovu upotrebu.
   
 6. Intelektualno vlasništvo
  Svi elementi internetske stranice www.pago.it, bez obzira jesu li registrirani kao zaštitni znakovi ili ne, bez obzira jesu li popraćeni ™, ® ili ©, kao i prezentacija i sadržaj svih članaka, logotipa, slika ili i, općenito, sve informacije koje se pojavljuju na internetskoj stranici, isključivo su vlasništvo EGA. Korisnik ih nema pravo reproducirati ili distribuirati na bilo koji način. Zabranjeno je koristiti, reproducirati, predstavljati, modificirati, prilagođavati, prevoditi, kopirati ili distribuirati cijelu stranicu ili njezin dio, bez obzira na medij i bilo koji postupak koji se koristi. Svaka uporaba koja nije izričito odobrena može uključivati građansku i/ili kaznenu odgovornost autora. EGA zadržava pravo pokretanja sudskog postupka protiv bilo koje osobe koja se ne pridržava ove zabrane.
   
 7. Nedostupnost stranice
  EGA će učiniti sve da osigura da internetska stranica bude uvijek dostupna korisnicima. EGA se ne može smatrati odgovornom za nedostupnost stranice iz bilo kojeg razloga.
   
 8. Primjenjivi zakon
  Internetska stranica podliježe njemačkom zakonu. EGA zadržava pravo izmjene i dopune ove izjave o odricanju odgovornosti u bilo kojem trenutku bez najave.
   
 9. Smjernice o kolačićima
  Pogledajte naša Pravila o privatnosti osobnih podataka i Pravila o kolačićima klikom ovdje.
   
 10. Kontakt
  Da biste nas kontaktirali, molimo kliknite ovdje.